ANKARA (AA) - Ankara Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Halk Oyunları Yarışması’nda ikincilik elde eden Feride Bekçioğlu Ortaokulu Halk Oyunları ekibi, Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin'i ziyaret etti.

Katıldıkları il yarışmasında "Yıldızlar Stilize" kategorisinde ikincilik elde ederek dönen Feride Bekçioğlu Ortaokulu Halk Oyunları ekibi, okul müdürleri Neslihan Çalışkan, eğitmenleri Batuhan Altındal ve Mesut Özgan ile başarılarını çalışmalarında destek sağlayan Pursaklar Belediye Başkanı Çetin ile paylaştı.

Okul müdürü Çalışkan, ziyarette yaptığı konuşmada, Pursaklar Belediyesi'nin başarılarında önemli katkısı olduğunu ifade ederek, "Ulaşım ve kıyafet konularında bizlere destek veren Başkanımız Sayın Selçuk Çetin’e teşekkür ediyoruz. Bu başarıda belediyemizin ve Sayın Başkanımızın katkıları çok fazla. Öğrencilerimizi de tebrik ediyorum” dedi.

Çetin de elde ettikleri başarıdan dolayı öğrencileri ve okul yönetimi ile öğretmenlerini kutlayarak, "Bizler her zaman öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin yanında olduk. Bundan sonra da yanlarında olacağız. Yavrularımızın başarısı bizleri de mutlu ediyor. Pursaklar daha çok başarılara imza atacak, buna inanıyoruz” ifadelerini kullandı.