Manisa Genç İş Adamları Derneği (MAGİAD) Başkanı Ömer Geriter, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Akhisar Kültür Park içindeki Gölet Alanında bulunan Akhisar Sevgi Çocukları Down Cafe’yi ziyaret ederek çocuklarla birlikte vakit geçirdi.

Sevgi Çocukları Down Cafe’yi ziyaret eden MAGİAD Başkanı ve yönetim kurulu üyelerini Akhisar Sevgi Çocukları Derneği yönetim kurulu üyeleri Mehmet Saygı, Kenan Molla, Kurum Müdürü Nuray Bayraktar ve öğrenciler karşıladı.

Akhisar Sevgi Çocukları Derneği Kurum Müdürü Nuray Bayraktar’dan Dernek ve Sevgi Çocukları Down Cafe hakkında bilgiler alan MAGİAD Başkanı Ömer Geriter, ”Manisa’da bir ilk olan Down Cafe’yi açmanızı takdir ediyoruz. Çok güzel bir işe el atmışsınız sizleri tebrik ediyorum. Bundan sonra her ihtiyacınız olduğunda gerek maddi gerek manevi olarak her zaman yanınızdayız. Her zaman destekçiniz olacağız. En kısa zamanda Sevgi Çocukları Down Cafe’de yönetim kurulu ve arkadaşlarımızla ziyaret yaparak toplantı yapacağız" dedi.

MAGİAD Başkanı Ömer Geriter ve yönetim kurulu üyeleri, Sevgi Çocukları Down Cafe’de öğrencilerle bowling oyunu oynayarak birlikte vakit geçirdi.