Manavgat ve Çevresi Kredi Kefalet Kooperatifi’nin 11. Olağan genel kurulunda Muammer Ünal güven tazeledi.

Sarılar Ece Düğün Salonunda gerçekleştirilen S.S. Manavgat ve Çevresi Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin 11. Olağan genel kurul toplantısına 6. Bölge Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifleri Birlik Başkanı ve TÜŞOF Yönetim Kurulu üyesi Ahmet Tural, oda başkanları ve Kooperatif üyeleri katıldı.

S.S. 6. Bölge Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifleri Birlik Başkanı Ahmet Tural’ın divan başkanlığında gerçekleştirilen genel kurulda Muammer Ünal ve yönetimi açık oylamada oy birliğiyle güven tazeledi.

Muammer Ünal, uzun ve meşakkatli bir seçim sürecini tamamladıklarını belirterek “Manavgat ve Çevresi Kredi Kefalet Kooperatifimiz 10 yaşını doldurdu. Şuan da finansmanımız eski parayla 80-90 trilyona dayandı. Bin 600 arkadaşımıza kredi verdik. İnşallah bundan sonra daha güzel şeyler yapacağız. Kasamızda şu anda kooperatifimizin bir buçuk trilyon lira parası var. Üç buçuk trilyon kadarda ciddi miktarda alacağımız var. Üyelerimize elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalıştık. Kaza yapan başına iş gelen esnaf kardeşlerimize de inşallah güçlü bir kooperatif olarak daha fazla destek vermeye çalışacağız. Genel kurulumuzda bize tekrar güvenoyu verdiğiniz için hepinize canı gönülden teşekkür eder saygılar sunarım” dedi.

Muammer Ünal Başkanlığındaki yönetim kurulunda Fatih Çevik, Mustafa Dere, Enver Çetin ve Nejat Kibaroğlu, Denetim Kurulunda ise Hüseyin Sevim ve Osman Nuri Çınar yer alıyor.