Burulaş, Bursaray Şehreküstü İstasyonu’nda trenin gelmesini bekleyen vatandaşlara sürpriz bir yılbaşı konseri verdi. Günlük kıyafetleri ile yolcuların arasına karışan Büyükşehir Belediyesi Bando ekibi, bir anda en sevilen şarkılarını seslendirmeye başlayınca, yolcular büyük şaşkınlık yaşadı. Burulaş’ın sürpriz yılbaşı konseri ile keyifli dakikalar geçiren vatandaşlar, konser sonunda bando ekibini alkış yağmuruna tuttu.

Bursa’da şehir içi toplu taşımacılığının yanı sırada deniz otobüsü, deniz uçağı ve helitaksi ile Türkiye genelinde marka haline gelen Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Burulaş, kent içi ulaşımda raylı sistemi tercih eden yolcularına yılbaşı sürprizi yaptı. Yeni yıla sayılı günler kala Şehreküstü İstasyonu’nda organize edilen etkinlikte, yolcuların arasına günlük kıyafetleriyle karışan Büyükşehir Belediyesi Bando ekibi, mini bir konser verdi. İstasyonun en kalabalık olduğu akşam saati düzenlenen etkinlikte vatandaşlar hiçbir şeyden habersiz sıradaki trenin gelmesini beklerken, yanlarında getirdikleri enstrümanları çalarak istasyona giren müzisyenler şaşkınlık yarattı. Farklı noktalardan gelen sanatçılar bir noktada toplanmaya başlarken, yolcuların arasında oturan bando şefi Şaban Gülşen’in de ekibin başına geçmesiyle istasyon bir anda konser alanına döndü.

‘Hayat Bayram Olsa’ parçası eşliğinde toplanan bando ekibinin mini konseri sayesinde 7’den 70’e tüm yolcular keyifli dakikalar geçirdi. Farklı açılardan önceden monte edilmiş pek çok kamera ile de takip edilen etkinlik, başta sosyal medya olmak üzere birçok platformda da takipçilerinden büyük ilgi görüyor. Yeni yılda vatandaşlara özel sürprizlerin süreceğini belirten Burulaş yetkilileri, “Hayatın akışına kapılıp giden, bir yerden bir yere ulaşmaya çalışırken, hayatın güzelliklerini kaçıran yolcularımıza, hayatın yaşamaya değer güzelliklerle dolu olduğunu hatırlatmak, birazcık da olsa gülümsetmek istedik. Oradan oraya telaşla koşturan yolcular, aniden başlayan mini konserle durdular ve büyük bir coşkuyla konsere iştirak ettiler. Burulaş sadece kaliteli ve hızlı değil aynı zamanda mutlu eden ve gülümseten ulaşım sloganıyla çalışmalarına devam edecek” dedi.