AK Parti Kars Milletvekili Prof. Dr. Yunus Kılıç ile Sarıkamış Belediye Başkanı Göksal Toksoy, Sarıkamış’ta bulunan Cıbıltepe Kayak Merkezi’nde kar motosikletiyle gezinti yaparken düştü. Kar motorunun altında kalan Milletvekili Kılıç ile Başkan Toksoy, kazayı ucuz atlattı.

Sarıkamış Cıbıltepe Kayak Merkezi’nde Vali Günay Özdemir, Sarıkamış Belediye Başkanı Göksal Toksoy, Milletvekilleri Ahmet Arslan ile Prof. Dr. Yunus Kılıç ve beraberindekiler kar motosikletiyle gezintiye çıktı. Birbirleriyle adeta yarışan milletvekillerinden Yunus Kılıç, arkasında oturan Belediye Başkanı Göksal Toksoy ile beraber kar motosikletini döndüremeyince düşmekten kurtulamadı.

Milletvekilinin yardımına jandarma ve diğer protokol üyeleri yetişti. Daha sonra kar motosikletini düzelten Kılıç, tekrar kar motosikletiyle kayarak aşağıya indi.

Milletvekili Prof. Dr. Yunus Kılıç, “Çok sert dönmüşüz. Yapmamak lazımmış. Ayakta kaldık. Her şeyi yavaş yavaş yapmak lazım. Biraz hızlı girdik. Herkesin bir kere binmesi lazım, çok heyecanlı. Devrilmez biliyorduk, devrildi” diye konuştu.