ESKİŞEHİR (AA) - Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Günyüzü Belediye Başkanı Remzi Arayıt'ın oğlu Şevket Behram Arayıt ile Betül Güllü'nün nikah şahitliğini yaptı. 

Bakan Avcı, Günyüzü'ndeki nikah töreninde, genç çifte beraberce geçirecekleri mutlu, sağlıklı ve uzun ömür dileyerek, "Bizim bir sloganımız var. 'Az laf çok iş.' Bugün biraz değiştirelim 'Az laf çok çocuk.' Allah, sağlıklı hayırlı evlatlar versin. Vatanımıza, milletimize, devletimize ve ailelerinize sağlıklı ve evlatlar nasip etsin" dedi. 

- "Kızlarımızı da ihmal etmeyelim"

Daha sonra İnönü ilçesine geçen Avcı belediye tarafından düzenlenen toplu sünnet şölenine katıldı. 

Törenin hayırlı olmasını belirten Avcı, "Sünnet vesilesiyle bir konuyu vurgulamak istiyorum. Sünnet törenlerinde, sünnetten önce ve sonra biraz ihmal edilen birileri var. Onlar da bu sünnet olan çocukların kız kardeşleri. Onlar böyle durumlarda biraz mahsun olabiliyorlar. Çocuklar giydiriliyor, elbiseler, asalar, hepsi çok güzel ama kızlarımızı da ihmal etmeyelim" diye konuştu.

Bakan Avcı, Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna ve AK Parti Eskişehir Milletvekili Salih Koca ile sünnet olan çocuklara altın takarak, çeşitli hediyeler verdi.