Adana’da ilkokul öğrencileri Afrin’de terör operasyonuna katılan Mehmetçiğe moral vermek için yaptıkları resimleri ve yazdıkları şiirleri gönderdi.

Mehmet Bedia Kipri İlkokulu öğrencileri Türk Silahlı Kuvvetlerinin Afrin’de yürüttüğü “Zeytin Dalı Harekatı”na katılan Mehmetçiklere moral ve destek vermek için harekete geçti. Minik öğrenciler Mehmetçiği anlatan resim çizip şiirler yazdı.

Okul yöneticileri, öğrenci ve velilerin öncülüğünde 2A, 2F, 2C ve 4A sınıfı öğrencileri evlerinde yaptıkları resimler ile şiirleri öğretmenlerine teslim etti. Bununla yetinmeyen öğrenciler teslim ettikleri ve üzerine “Mehmet ağabeylerimize” yazılı zarfın içine küçük hediyeler koymayı da unutmadı.

Sınıflarında ellerindeki Türk bayrağını düşürmeyen öğrenciler hep bir ağızdan, "Mehmetçik ağabeylerimiz sizi çok seviyoruz" dedi.

Zeytin Dalı Harekatı’na katılan askerlere destek ve moral vermek için projeyi hayata geçiren öğrencilerin resim ve şiirler askerlere ulaştırılmak üzere Jandarma Bölge Komutanlığına teslim edildi.