KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'deki öğrenciler tarafından Şırnak'ın İdil ilçesinde terörle mücadelede görev alan güvenlik güçlerine yazılan mektuplar, sahiplerine ulaştırıldı.

İdil'de terör örgütü PKK mensuplarına yönelik, "Şehit Özel Harekat Polisi Ersin Yıldırım Operasyonu" sürüyor.

Kırıkkale'deki öğrencilerin, Şırnak'ın İdil ilçesinde teröristlere karşı canla başla mücadele eden "vatanın koruyucuları"na yazdığı mektuplar, güvenlik güçlerine teslim edildi.

Bölgedeki güvenlik güçlerine moral vermek isteyen bir ortaokul öğrencisi, çizdiği asker resimleriyle süslediği mektubunu, annesinin yaptığı sarmaları da koyduğu paketle İdil'e gönderdi.

Öğrencinin mektubunda şu ifadeler yer aldı:

"Sevgili vatan koruyucuları, annelerimize sizler için yemekler yaptırdık. Onlar size güç, kuvvet versin. Bu vatan sizin sayenizde ayakta duruyor. Bizler sizin sayenizde geceleri uyuyoruz, bizler sizin sayenizde rahat okuyoruz. Babam emekli uzman çavuş. Biz Türk halkı olarak daima arkanızdayız. Dualarımız sizlerle, kalplerimiz sizlerle, inşallah mutlu günler geri gelecek. Allah yardımcınız olsun. Allah sizi silah arkadaşlarınızdan ayırmasın, bize de bu acıyı yaşatmasın. Allah yüzünüzü daima güldürsün. Kırıkkale'den sevgi ve saygılarımla. Selam dur."