Yenimahalle Belediyesinin destekleriyle düzenlenen Ankara Komedi Festivali’nin 3’üncüsü 4 Kasım’da başlıyor. 20 Kasım’a kadar devam edecek festival kapsamında 21 farklı gösteri Başkentlileri kahkahaya boğacak. Gösterilerden 5’i Nazım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezi’nde Yenimahalle Belediyesinin ev sahipliğinde sahnelenecek.

Ankara Kültür ve Sanat Etkinlikleri tarafından düzenlenen festival; tiyatrodan konsere, stand-up gösterisinden çocuk oyunlarına kadar farklı pek çok etkinliği Ankara seyircisiyle buluşturacak. Toplam 21 farklı etkinlik, her yaştan ve her zevkten insana hitap ederken, minikler ise Niloya Müzikali 3 ve Köstebekgiller Aile Müzikali ile eğlenecek.

Yenimahalle’de eğlence var

Yenimahalle Belediyesi Nazım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezi bu yıl da festivale ev sahipliği yapacak. Festival boyunca Nazım Hikmet’te 5 ayrı etkinlik, Yenimahalle seyircisiyle buluşacak.

11 Kasım Cumartesi günü öğlen saat 12.00 ve 14.00’da 2 seans halinde Niloya Müzikali 3 çocukları, aynı gün saat 20.00’da da Nihat Sırdar ve Sunay Akın Nazım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezi’nde yetişkinleri güldürecek. 12 Kasım Pazar günü saat 20.00’da ise Nazım’da, doğaçlama tiyatronun Türkiye’deki öncüsü olarak görülen Mahşer-i Cümbüş sevenleriyle buluşacak.

19 Kasım Pazar günü saat 12.00 ve 14.00’da Köstebekgiller Aile Müzikali, akşam saat 20.00’da da Haldun Dormen Tiyatrosu “Bir Zamanlar Gazinoda” adlı oyun Yenimahalleliler için sahnelenecek.