NBBTC Holding, Ulusal Kalkınma ve Toplumsal Barış Hareketini, Ankara’da düzenlediği 1.İl Başkanları toplantısı ile başlattı.
Ankara Kızılcahamam Çam Thermal Resort Otel’de 2-3 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirilen toplantıya, NBBTC Holding kurucu Başkanı Dr. Necati Bulak, Sierra Leone’nin Büyükelçisi Mohamed Hassan Kai-Samba, NBBTC Siyasi İşler Başdanışmanı 17-18.dönem Milletvekili Alaattin Fırat, Enerji Bakanı Müsteşarımız Temel Eryılmaz, Av. Şerif Felekoğlu, NBBTC İnşaat Borsa başkanı Zülfükar Yolcu, NBBTC Başdanışmanı Tahsin Diken, NBBTC STK ve Teşkilatlanmalardan sorumlu Başkan Murat Bayrak, NBBTC Planlama ve Strateji Başdanışmanı Ahmet Kanar, diğer yöneticiler ile NBBTC İl başkanları ve heyetleri toplantıya katılım sağladılar.

NBBTC'nin gerçekleştirdiği İl Teşkliat Başkanları toplantısı Dr. Necati Bulak'ın açılış konuşmasıyla başladı. Açılış konuşmasının ardından toplantı il teşkilatlarının tanıtılmasıyla devam etti.

İlk kez gerçekleştirilen toplantının devamında teşkilat yapılanmasının önemi, toplam kalite yönetimi, istihdamda dikkat edilmesi gereken kriterler, il temsilcilikleri binalarının amaç ve kullanımı, toplam 99 adet uluslararası projeden oluşan Ulusal kalkınma Programı’nın başlangıcı niteliğindeki bu toplantıda, öncelikli projelerin startının verilmesi beraberinde, NBBTC HOLDİNG il temsilciliklerinin çalışma programlarının da başlatılmasıyla ilgili konular ele alındı.
NBBTC Holding Kurucu Başkanı Dr. Necati Bulak toplantı sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:

“Ankara Çam Resort Otel'de yaptığımız, 1.İl Başkanları toplantımızı tamamladık. Toplantımıza katılım sağlayan, Büyükelçi dostlarımız, Milletvekillerimiz, Müsteşarlarımız, İl başkanlarımız, İl teşkilatlarımız ve NBBTC Yönetim kadromuzla sıcak, samimi ve verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Uzakdoğu seyahatimiz sonrası 3000 kişilik büyük seminerimizde buluşmak üzere diyorum Söz verdiğimiz gibi. Ülkenin kaderini değiştirmeye geliyoruz. Bizi izlemeye devam edin” dedi.