NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Milli İrade Platformu sözcüsü Mustafa Özdemir, 1 Kasım seçimlerinde Türk milletinin iradesine ve ülkesine sahip çıkacağını söyledi.

Nevşehir’de, aralarında çeşitli sendika, vakıf ve derneğin bulunduğu 42 sivil toplum kuruluşunun üye olduğu Nevşehir Milli İrade Platformu, Hükümet Konağı önünde toplanarak, 1 Kasım'da yapılacak Milletvekili Genel Seçimleri'yle ilgili basın açıklaması yaptı.

"İradenle ülkene sahip çık, istikrarı devam ettir” yazılı pankart açan topluluk adına konuşan platform sözcüsü Mustafa Özdemir, Türkiye’nin varlığından rahatsız olan ülkelerin Paralel Devlet Yapılanması, PKK, DHKP-C, KCK gibi terör örgütleri aracılığıyla ülkede kaos ortamı çıkarmaya çalıştıklarını belirtti. 

Özdemir, "İslam’ın son kalesi kaldı, Türkiye. Türkiye’yi düşürmek için son kozları kaldı, o da 1 Kasım seçimleridir. 1 Kasım'da Türkiye Mısır olamayacak. Türk milleti uyandı artık. İradesine ülkesine sahip çıkıyor" dedi.

Siyasi parti liderlerinin şahsi kaprislerini ülke menfaatlerinin önüne geçirmemesi çağrısında bulunan Özdemir, "Milletimiz size iktidar olmanız için oy verdi. Milletimiz sizden iktidar olup sorunlarını çözmenizi beklemektedir. İktidardan kaçmak için değil. 7 Haziran'dan bugüne kadar ülkemizin yaşadığı sıkıntılardan tarih önünde sorumlusunuz. Milletimiz bu süreci iyi takip etti ve not etti" diye konuştu.