NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan'ın, Kozaklı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesini ziyaret ettiği bildirildi.

Nevşehir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğinden yapılan yazılı açıklamada, Genel Sekreter Dr. Muhammet Çömçe’nin, ziyarette, hastanede yapılacak olan kapsamlı tadilat ve ileriye yönelik planlamalar hakkında Vali Ceylan’a bilgiler verdiği belirtildi.

Ceylan'a, Türkiye'nin çeşitli illerinden yürüme zorluğu çektiği için fizik tedavi amacıyla hastaneye sevk edilen hastaların kullanımına sunulan "lokomat robotun" çalışma sistemiyle ilgili bilgiler de verildiği ifade edilen açıklamada, Vali Ceylan'ın, burada tedavi gören hasta ve yakınlarıyla da bir süre sohbet ettiği kaydedildi.

Açıklamada, Ceylan'a, Kozaklı Kaymakamı Kemal Duru, Kozaklı Belediye Başkanı Celalettin Güven, İl Genel Meclisi Başkanı Süleyman Özgün, Nevşehir İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İsmail Cihan, AK Parti Kozaklı İlçe Başkanı Fatih Aral ve İl Genel Meclisi üyelerinin de eşlik ettikleri ifade edildi.