Türkiye Sanayici İşkadınları ve İşadamları Konfederasyonu Başkanı ve aynı zamanda Türkiye Konfederasyonlar Topluluğu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy, Karayolları Genel Müdürü Mehmet Cahit Turhan’ı makamında ziyaret etti.

Nezaket Emine Atasoy, "Karayolları özellikle son 12 yılda cumhuriyet tarihinin en büyük yatırımlarını yapmıştır. Karayolları Genel Müdürlüğü idari kadrosuyla, teknik kadrosuyla Türkiye Cumhuriyeti’nin örnek kurumlarından birisi olmuştur" dedi.

Karayolları Genel Müdürü Mehmet Cahit Turhan ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Sanayici İşkadınları ve İşadamları Konfederasyonu Türkiye’de ve özellikle yurtdışında, uluslararası camiada Türk ekonomisinin küresel gücü olmuştur" diye konuştu.

Karayolları Genel Müdürlüğü’nün son 12 yılda yapılan yatırımlarından da bahseden Turhan, "Karayolları Genel Müdürlüğü, 17 bin 500 kilometre bölünmüş yol, 9 bin kilometre çift yönlü tek platformlu yol, 190 bin kilometre asfalt yenileme ve onarım, 150 kilometrem Tünel , 121 kilometre köprü ve viyadük, 8 bin 500 kilometre yer sıcak asfalt karışımlı yol ana iş kalemleri olmak üzere buna benzer yatırımlar yapmıştır. Karayolları, cumhuriyet tarihinin en büyük yatırımlarını AK Parti hükümetleri döneminde yapmıştır" dedi.