ÇANKIRI (AA) Çankırı'da Şükrü ve Satı çifti, nikah için 29 Şubat'ı tercih etti.

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç belediye nikah salonunda Satı Gedik ve Şükrü Memiş çiftinin nikahını kıyarak, genç çifte mutluluk diledi.

Satı Gedik, AA muhabirine, dana önce Ankara'da oturduğunu artık eşinin işi dolayısıyla Çankırı'da yaşamaya başlayacaklarını ifade etti.

29 Şubat'ın 2016 yılına denk geldiğini öğrendikten sonra eşinin nikah için bugünü ayarlamak istediğini ifade eden Gedik, "29 Şubat bu yıla denk geldiği için özellikle bugünü bekledik. Biraz da damadın uyanıklığı oldu. 4 yılda bir yıl dönümümüz olacak. Daha özel bir kutlama olur herhalde" dedi.

- "Bizden başka evlenen çift yok"

Bugün Çankırı'da nikahı kıyılan tek çift olduklarını belirten Gedik, "Duyduğum kadarıyla bizden başka evlenen çift yokmuş. Benim için özel bir gün olduğu içinde çok mutluyum" diye konuştu.

Damat Şükrü Memiş ise bir süredir bugünü beklediklerini dile getirdi.

Kimilerine göre bugünün çok anlamsız olduğunu belirten Memiş, "29 Şubat kimilerine göre belki çok bir anlamı yok ama 4 yılda bir geldiği için bize göre özel bir gün. Artık 4 yılda bir evlilik yıl dönümümüzü daha özel olarak kutlayacağız" ifadelerini kullandı.