KIRIKKALE (AA) - Kırıkkaleli öğrenciler, yazdıkları duygu dolu mektup ve şiirlerle Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde terörle mücadele eden askerlere destek verdi.

Kırıkkale’de bir özel okulda okuyan ilkokul öğrencileri terörle mücadele eden kahraman güvenlik güçlerine destek ve yanlarında olduklarını göstermek için mektup ve şiirler yazarak İl Jandarma Komutanı Albay İsa Çakmak’a teslim etti.

Çakmak, burada yaptığı konuşmada, öğrencilerin ve okul yöneticilerinin bu duyarlı davranışından ötürü teşekkür etti.

Okul Müdürü Mehmet Genç de çocukların yazdıkları mektupların duygu yüklü olduğunu söyledi.

Türkiye’nin huzurunu hayatları pahasına koruyan güvenlik güçlerine ve onların fedakar ailelerine minnet borçlu olduklarını ifade eden Genç, "Doğu ve Güneydoğu'da çalışan ve çarpışan güvenlik görevlileri ve devlet görevlilerinin Allah yar ve yardımcıları olsun. Genç ve küçük kardeşlerimizin kalbinden geçen duygularını kağıda döktü. Bizlerde göndermeleri konusunda yardımcı oluyoruz. Kahraman güvenlik görevlilerimize birazcık moral olursa ne mutlu bizlere. Allah hepsinin yanında olsun. Vatan savunmasında canlarını veren şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize de şükranlarımızı sunuyoruz" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Okul Müdürü Genç, öğrencilerin yazdığı mektupları terörle mücadele eden güvenlik güçlerine göndermesi için Albay Çakmak’a verdi.