Antalya’da dövülerek öldürülen ve memleketi Batman’da toprağa verilen genç öğretmeni, meslektaşları 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde mezarı başında andı.

Antalya’da yaşayan Batmanlı felsefe öğretmeni Nizamettin Arslan (30), uzun süre atamasının yapılmaması üzerine Kemer ilçesi Beldibi mevkisinde bir otelde geçici süreyle iş buldu. Otelde henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan kavgada dövülerek öldürülen genç öğretmen, memleketi Batman’da toprağa verildi.

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla, öldürülen genç öğretmen için anma programı düzenleyen Batmanlı öğretmenler toplu halde mezara giderek dua okudu. Mezar başında öğretmenler gurubu adına konuşma yapan Maarif Müfettişleri Başkanı Abdulhakim Aslan, "Biz öğretmenimizi bu şekilde değil de öğrencileri ile beraber ders işlerken ziyaret etmek isterdik maalesef böyle bir elim olay yaşandı. Kendisine rahmet diliyoruz. Eğitimcilere yönelik böyle bir saldırının bir daha olmamasını temenni ediyoruz. Bütün öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum" dedi.