İSTANBUL (AA) - Onur Air, 2016 yılına ait 550 bin bileti, her şey dahil yurt içine 39 liradan, yurt dışına 39 dolardan satışa sundu.

Onur Air'den yapılan açıklamaya göre, şirket, tarifeli uçuşlara başlamasının 12. yıldönümünde yeni bir kampanyayı hayata geçirdi.

Kampanya ile biletini Onur Air'den alan yolcular, 1 Ocak 2016 ve 31 Aralık 2016 tarihleri arasında, yurt içine her şey dahil 39 liradan, yurt dışına her şey dahil 39 dolardan uçuş gerçekleştirme imkanına sahip olacak. 5 Ocak 2016 tarihinde sona erecek kampanya kapsamında 550 bin bilet satışa açılacak.

Onur Air Genel Müdürü Teoman Tosun, konuya ilişkin değerlendirmesinde, 12 yıl önce Türk halkının ekonomik biletler sayesinde gökyüzüyle tanışmasını sağladıklarını belirterek, "Kampanyada sunulan koltuk sayısı ve fiyatlar dikkate alındığında bunu ekonomik biletten öte, yolcularımıza bir hediye olarak görmek daha doğru olacaktır" ifadelerini kullandı.

Tosun, Onur Air'in sloganının "aklın havayolu" olduğunu ve bu sloganın yolcuların tercihleri sayesinde doğaçlama olarak oluştuğunu dile getirdi.