Trabzonspor’un Paraguay’lı oyuncusu Oscar Cardozo’yu okula getireceğini vaat eden ilkokul öğrencisi Ömer Efe Çoban, okul başkanlığı seçimlerini kazandı.

Trabzonspor’un Paraguaylı yıldız oyuncusu Oscar Cardozo, sevgisi tüm halka yayılmış durumda. Bu durum minik öğrencilerin okul başkanlığı seçim çalışmalarına bile yansıdı. Trabzon’da Prof.Dr. İhsan Koz İlkokulu 4-G sınıfı öğrencisi Ömer Efe Çoban, Trabzonspor’un Paraguaylı oyuncusunu, okula getireceğini vaat edince açık ara farkla seçimleri kazandı.

Çoban, böyle bir vaatle bulunmasıyla seçimleri kazanacağını düşündüğünü belirterek, "Vermiş olduğum bu sözü yerine getirebilme noktasında kendime güveniyorum. Bu güvenden dolayı seçim konuşmamda bu vaatte bulundum. Bu benim planladığım ve düşündüğüm bir şeydi. Seçimi bu vaadin kazandıracağına inandım. Arkadaşlarımın Trabzonspor ve Oscar Cardozo sevgisini bildiğim için böyle bir vaatte bulundum. Trabzonspor’u okulla kaynaştırmak istiyorum. Arkadaşlarımla birlikte, futbolcuları bir araya getirerek formalarımızı imzalamalarını ve onlarla fotoğraf çekilmeyi amaçlıyoruz" dedi.

Seçimlerde 328 oy alarak rakiplerine fark attığını belirten Ömer Efe Çoban, başkanlığı kazanmasının ardından arkadaşlarının kendisine, Trabzonspor’lu oyuncuları ne zaman getireceğini sorduğunu ifade ederek "Herkes bana artık Cardozo’nun ve diğer futbolcuların ne zaman geleceğini soruyor. Bu yönde önümüzdeki günlerde girişimlere başlayacağım. Cardozo benim en sevdiğim futbolcuların başında geliyor" diye konuştu.

Ömer Efe Çoban’ın sınıf arkadaşlarından Yiğit Alp Çalık ise "Ömer’e çok inanıyorum. En kısa zamanda vermiş olduğu vaatleri yerine getireceğini düşünüyorum. Seçimlerde onu destekledim" ifadelerini kullandı.

Okul öğrencilerinden Berfin, ise Ömer’in Cardozo vaadinde bulunmasının seçimleri kazanmasında etkili olduğunu belirterek, "Biz ona inanıyoruz. Böyle bir vaatte bulunması oyumu ona vermemde etkili oldu" şeklinde konuştu.

Ömer ve öğrenci arkadaşları hep bir ağızdan Paraguaylı oyuncu Oscar Cardozo’yu okula davet ederken, Ömer Efe Çoban’a seçimlere kazandıran Oscar Cardozo vaadine yıldız oyuncunun nasıl bir tepki vereceği ise merakla bekleniyor.