BURSA (AA) - Bursa'da, tramvay yolunda devrilen otomobilin sürücüsü yaralandı. Olay, bir vatandaş tarafından kamerayla kaydedildi.

Alınan bilgiye göre, İbrahim Yılmaz (32) idaresindeki 34 HP 0118 plakalı otomobil, Osmangazi ilçesi Atatürk Caddesi'nde tramvay yolunda giderken Çağdaş Şerment'in (37) kullandığı 34 JV 4356 plakalı otomobile çarptı. Yılmaz yönetimindeki araç daha sonra yol kenarındaki korkuluklara çarparak ters döndü ve yaklaşık 10 metre sürüklendi.

Kazada yaralanan sürücü Yılmaz, kendi imkanlarıyla otomobilden çıktı. Sağlık ekiplerince Muradiye Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralının hayati tehlikesi bulunmadığı öğrenildi.

Araçta bulunan sürücünün eşi ve çocuğu ise kazadan yara almadan kurtuldu. Çocuğun olası bir yaralanmadan, güvenli bir şekilde çocuk koltuğunda oturması sayesinde kurtulduğu belirtildi.

Bir süre trafiğe kapalı kalan tramvay yolu, otomobilin halatla çöp kamyonuna bağlanarak güvenli alana çekilmesinin ardından yeniden ulaşıma açıldı.

Bu arada, yağmurlu havada yaşanan kazada, otomobilin devrildikten sonra kayması ve sürücünün araçtan çıkması, bir vatandaş tarafından kamerayla görüntülendi.