KAYSERİ (AA) - Kayseri'de, 4 gün önce bir kişinin otomobilinde yatarken uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybettiği olayın güvenlik kamerası görüntüsü ortaya çıktı. 

Kazım Karabekir Mahallesi'nde, otomobilinin arka koltuğunda yatan İhsan Yıldız'ın, Ş.Ç'nin silahlı saldırısı sonucu hayatını kaybettiği olay, çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasınca kaydedildi.

Görüntülerde cinayet zanlısı Ş.Ç'nin otomobiliyle dükkanın önüne geldiği ve önce çevreyi kontrol ettiği görülüyor. Ardından otomobilinden inen Ş.Ç, Yıldız'ın yattığı otomobile bakıyor. Daha sonra aracındaki tüfeği alan Ş.Ç, otomobilinin arka koltuğunda yatan Yıldız'a ateş ettikten sonra soğukkanlı şekilde otomobiline binip uzaklaşıyor.

Yıldız'ın uğradığı saldırı sonucu hayatını kaybettiğini gören arkadaşının haber vermesi üzerine olay yerine polis ekipleri geliyor.

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde, 23 Ekimde İhsan Yıldız, dükkanının önündeki otomobilin arka koltuğunda tüfekle başından vurularak hayatını kaybetmiş, cinayet zanlısı olarak gözaltına alınan Ş.Ç. tutuklanmıştı.