Küçükoğlu Holding bünyesindeki TOKSAN, AK-PRES ve AKTEKNİK şirketlerinin çalışanları ve aileleri piknikte bir araya geldi.

Kestel’e bağlı Dere Kızık köyündeki Yeşil Vadi Mesire Yeri’ndeki pikniğe holding bünyesindeki şirketlerde çalışanlar ve ailelerinden oluşan yaklaşık bin kişi katıldı. Holding ve şirketlerin yöneticilerinin de katıldığı piknikte, eşleri ve çocukları ile birlikte keyifli bir gün geçiren şirket çalışanları, yeni sezon öncesinde moral depoladı. Temiz havada eğlenen holding çalışanları ve aileleri, yoğun çalışma temposunun getirdiği yorgunluğu ve stresi atma fırsatı buldu.

Küçükoğlu Holdinging Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Küçükoğlu, geleneksel hale getirdikleri pikniğin personelin moral depolaması açısından önemli olduğunu söyledi. Holding bünyesindeki şirketlerde çalışanların bedenen ve ve ruhen rahat ve güçlü olmasının iş verimliliğine olumlu yansıyacağını ifade eden Oğuzhan Küçükoğlu, “Geleneksel hale getirdiğimiz pikniğin bu yıl 5’incisini gerçekleştirdik. Personelimiz, aileleriyle güzel bir gün geçirme imkânı buldu. Piknik aynı zamanda şirketlerimizdeki arkadaşlarımız arasında tanışma, kaynaşma ve dayanışma duygularını da pekiştiriyor ve takım ruhunun oluşmasına katkı yapıyor” dedi.

Öte yandan, piknikte holding bünyesindeki şirketlerde 5, 10, 15 ve 20 yıldır çalışan 45 kişiye plaket verilirken, şirketlerin çalışanlarının çocukları arasında düzenlenen resim yarışmasında dereceye girenlere ödülleri takdim edildi. Çeşitli animasyon gruplarının gösteri yaptığı piknikte çuval ve halat çekme yarışları da yapıldı.