Saadet Partisi Karaman Kadın Kolları Başkanı Havva Şahin tarafından yapılan açıklama şöyle:

“6 Milyardan fazla insanın yaşadığı Dünya’da 1 Milyarı aşkın insan temiz suya ulaşamıyor. Yüz milyonlarcası ise yeterli miktarda suya sahip değil. Dünya’da her gün 5 bin civarında insan susuzluktan kaynaklanan nedenlerle hayatını kaybediyor. Siz bu satırları okuduğunuz esnada yeryüzünün bir yerlerinde birçok insan hayatını kaybediyor.

Dünya’nın seyirci kaldığı bu büyük insanlık ayıbıyla aynı safta yer tutmamak için dini ve sosyal sorumluluğumuzu yerine getirerek Kara Kıta’ya, insanlığa muhtaç coğrafyaya bir nebze olsun Cansuyu olmak temennisiyle su kuyusu açtırmak için harekete geçtik.

Karaman'da, çevremizden birçok kardeşimizin el vermesiyle kısa sürede su kuyusu için tedarik edilmesi gereken meblağı Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne teslim ettik. Yeterli olmamakla birlikte, insanın vicdanını bir nebze rahatlatan bu çalışma ile birlikte bizimle işbirliğinde bulunan herkese can-ı gönülden teşekkür ediyor, Ramazan’ın bizleri mübarek kılmasını güç ve kudret sahibinden temenni ediyoruz.”