3 Aralık Dünya Engelliler Günü ve Farkındalık Haftası nedeni ile Bozüyük Şehit Zafer İpek Özel Eğitim Merkezi tarafından bir program düzenlendi.

Bozüyük Belediyesi Metristepe Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen programa Bozüyük Kaymakamı Hasan Yaman, Bozüyük Belediye Başkan Yardımcısı Nazmi Kuru, Milli Eğitim Müdürü Halis Çelik, Emniyet Müdürü Hakkı Güner, okul müdürleri, öğretmenler ve çok sayıda öğrenci ailesi katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile birlikte başlayan programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Okul Müdürü Muhammet Salih Yıldırım; “Okulumuz özel eğitime ihtiyaç duyan öğrencilerimizin sosyal ve eğitim hayatında yer almaları, onların toplum içerisinde rahatça istihdam edilmeleri ve zihinsel olarak gelişmeleri için hizmet vermeye devam etmektedir. Her İhtiyaç duyduğumuzda yanımızda olan Bozüyük Kaymakamımız Hasan Yaman’a ve okulumuza vermiş olduğu tüm desteklerden dolayı Belediye Başkanımız Fatih Bakıcı’ya teşekkür ediyoruz. Çocuklarımızın kendilerini daha iyi hissetmeleri ve kendilerine güvenmeleri hususunda her zaman görevine aşık bir şekilde mesleklerini sürdüren tüm öğretmenlerimize de teşekkür ediyor, programa teşriflerinizden dolayı tüm protokol üyelerini ve salonu dolduran vatandaşlarımızı selamlıyorum” dedi.

Okul Müdürü Yıldırım’ın konuşmasının ardından Bozüyük Fen Lisesi ve Bozüyük Şehit Zafer İpek Özel Eğitim Merkezi tarafından ortak kurulan koro birbirinden güzel parçaları seslendirirken, ritm grubu ve oyunlar programa renk kattı. Güzel ve samimi görüntülerin ortaya çıktığı programın ardından, Şehit Zafer İpek Özel Eğitim Merkezi öğrencileri tarafından yapılan eserlerin bulunduğu serginin açılışı Kaymakam Hasan Yaman, Bozüyük Belediye Başkan Yardımcısı Nazmi Kuru, Milli Eğitim Müdürü Halis Çelik ve Emniyet Müdürü Hakkı Güner tarafından yapıldı. Açılış kurdelesinin kesilmesi ile birlikte Kaymakam Yaman ve beraberindekiler sergiyi gezerek el işleri hakkında bilgi aldı.