Şile’de 5 gün önce kaybolan müzik öğretmenini arama çalışmalarına bugün de devam ediliyor. Yoğun sis nedeniyle güçlükle yapılan arama çalışmalarında kayıp öğretmenin oltası bulundu.

Şile’de balık tutmak için evinden ayrılan ve bir daha geri dönmeyen Çayırbaşı Fatma Seher Hanım Ortaokulu Müzik Öğretmeni Fatih Tabakoğlu’nu arama çalışmalarına devam ediliyor. Fatih Tabakoğlu’nu arama çalışmaları Sahil Güvenlik, Jandarma, AFAD, Deniz Polisi, İBB Arama kurtarma ekipleri ve Kıyı Emniyeti ekipleri tarafından sürdürülüyor. Arama çalışmaları denizden dalgıçlarla, karadan ekipler ve arama kurtarma köpekleri ile devam ediyor. Yapılan arama çalışmalar yoğun sis nedeniyle güçlükle yapılırken, kayıp öğretmenin oltasına ulaşıldı. Dalgıçlar tarafından yapılan aramalarda Tabakoğlu’nun oltası, kaybolduğu bölgeye yakın bir yerde bulundu.

Oltayı teslim alan Fatih Tabakoğlu’nun ağabeyi Faruk Tabakoğlu, “Dalgıç arkadaşlar güzel bir çalışma yaptı. Tahmin ettiğimiz bölgede kamışı bulduk ama Fatih’i bulamadık. Akıntıyla bir yerlere gittiğini düşünüyoruz. Herkesten rica ediyoruz; gören duyan olursa mutlaka polis, jandarma, emniyete haber versinler. Buluruz inşallah. Burada çok iyi yüzme bilseniz de dalgıçlar bile zorlanıyor. Kolay iş değil” diye konuştu.