SİVAS (AA) - Sivas Valisi Alim Barut, Sivas Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görevli ve Diyarbakır Sur ile Şırnak Cizre'de geçici görevde bulunan özel harekat polisleriyle moral yemeğinde bir araya geldi.

Sivas Valiliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Polisevinde düzenlenen programda konuşan Barut, zor şartlar altında görev yapan polislere teşekkür ederek, "Vatan size minnettar, siz orada ülkenin bekası için terör örgütüyle savaşırken, Türk milletinin duası hep sizinle. Ülkemize bir daha şehit ateşi düşürmesin. Umarım bir an önce huzur ve güven ortamı sağlanır. Allah’ım yar ve yardımcınız olsun" ifadelerini kullandı.

Vali Barut'a teşekkür eden özel harekat polisleri ise güvenlik güçlerinin Sur ve Cizre'de koordinasyon içinde çalıştığını belirterek, çatışma bölgelerine göreve giderken vatan ve millet sevgisinin her şeyden önce geldiğini aktardılar.

Programa Tugay Komutanı Tuğgeneral Fatih Celaleddin Sağır, Cumhuriyet Başsavcısı Murat İrcal, Vali Yardımcısı Sezgin Üçüncü, İl Jandarma Komutanı Albay Bektaş Arslan, Emniyet Müdürü Turgay Çalışkan ve özel harekat polisleri katıldı.