SİVAS (AA) - Trafik kazasında biri yaşamını yitiren ikiz bebeklerin kimliği, annelerinin yaptığı teşhisle belirlendi.

Kentte dün akşam saatlerinde meydana gelen kazada yaralanan Karabulut ailesinin ikiz bebeklerinden biri, tedaviye alındığı Cumhuriyet Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

Anne ve babaları yaralı olduğu için kimlik tespiti yapılamayan ikizlerden hayatta kalan bebek, annesine gösterilerek kimlik tespiti yapıldı. İkizlerden Zeynep İkra Karabulut'un hayatını kaybettiği tespit edildi.

İkizlerden Zeynep İkra Karabulut ile annesinin babaannesi Ayşe Üstün'ün cenazeleri, otopsi işlemlerinin ardından Tokat'ın Erbaa ilçesine bağlı Karaağaç köyüne gönderildi.

Vücudunda kırıklar olan baba Resul Karabulut'un kalp damar cerrahisi servisinde, ayaklarında kırıklar olan anne Seda Karabulut'un ortopedi servisinde ve ikizlerden Zehra Nisa Karabulut'un beyin cerrahisi servisinde tedavileri devam ediyor.

Dün, Resul Karabulut (23) yönetimindeki otomobil, Kayseri Caddesi'nde kontrolden çıkarak yön levhasına çarpmış; Ayşe Üstün'ün (59) olay yerinde öldüğü kazada, sürücü Karabulut, eşi Seda Karabulut (21) ve iki aylık ikizleri Zeynep İkra ile Zehra Nisa Karabulut yaralanmış, Cumhuriyet Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alınan ikizlerden biri yaşamını yitirmişti.