SİVAS (AA) - Sivaslı sanayici ve iş adamları grubu tarafından Yıldız Dağı Kış Sporları ve Turizm Merkezine gezi düzenlendi.

Sivas İl Özel İdaresinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Sivas Valisi Alim Barut'un ev sahipliğinde Yıldız Dağı'na gelen iş adamları tesisleri gezdi. Grup üyelerinden bazıları kayak yaparken bazıları ise kızak kayarak eğlenceli anlar yaşadı. Tesislerin kente kazandırılmasında emeği geçenlere teşekkür eden iş adamları, Yıldız Dağının Sivas'ın hayali olduğunu belirterek, umduklarından daha güzel bir tesis bulduklarını ifade etti.

Yıldız Dağı işletmecisi Buruciye A.Ş. Genel Müdürü Mustafa Altun ise Yıldız Dağında misafirleri ağırlamanın mutluluğunu yaşadıklarını vurgulayarak, “İş adamlarımız tesislerimizi çok beğendiler ve memnun kaldılar. Önümüzdeki yıllarda tesislerimizden faydalanmayı düşünüyorlar. Bundan da büyük mutluluk ve gurur duyuyoruz. Mutlaka bir kısım eksikliklerimiz bulunmakta ama bu yaz itibariyle tüm eksikliklerimizi tamamlayacağız" açıklamasında bulundu.