KONYA (AA) - Konya'nın Bozkır ilçesine bağlı Soğucak Mahallesi'nde Mustafa Yamaner Ortaokulu ve İlkokulu öğrencilerine, kardeş okul olan İstanbul Ataşehir Hasan Leyli Ortaokulundan gönderilen hediyeler verildi.

Bozkır İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Koç, "Soğucak Soğuk Olmasın" projesi kapsamında öğrencilere çeşitli hediyeler verildiğini söyledi.

Okulun eksiklerini ve öğretmenlerin isteklerini de dinlediklerini belirten Koç, öğretmenler ve öğrencilerin her zaman yanlarında olduklarını dile getirdi. Koç, "Okulumuza yapmış oldukları katkıdan ve göstermiş oldukları duyarlılıktan dolayı kardeş okulumuzun öğrencilerine, öğretmenlerine ve idarecilerine teşekkür ederiz" dedi.

Soğucak Mustafa Yamaner Ortaokulu Müdürü Hüseyin Balcı da iki kardeş okul arasında gerçekleştirilen proje ile hem çocukların ihtiyaçlarının karşılandığını hem de öğrencilere yardımlaşma ve paylaşma duygusunun aşılandığını ifade etti.

Konuşmaların ardından, İstanbul Ataşehir Hasan Leyli Ortaokulundan gönderilen hediyeler, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Koç ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hanifi Şahin tarafından öğrencilere verildi.