YOZGAT (AA) - Yozgat Birinci Amatör Küme’de mücadele eden Sorgun Belediyesporlu futbolcular, moral yemeğinde bir araya geldi.

Yarın oynanacak Yemenoğlu Yozgatspor maçı öncesi Sorgun Kaymakamı Ali Arslantaş ve Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, teknik heyet ve futbolculara moral verdi.

Arslantaş, belediye binasındaki yemekte yaptığı konuşmada, pazar günü oynanacak olan maçın ligin düğümünü büyük ölçüde çözeceğini söyledi.

Sorgun Belediyespor'un bu keskin virajdan yara almadan çıkacağına inandığını ifade eden Arslantaş, "Önceki maçlarda gösterdiğiniz başarılı futbol ve galibiyetlerin bu maça da yansıyacağını biliyorum. Sizlere güvencimiz tamdır. Başarılar diliyorum” dedi.

Belediye Başkanı Şimşek de hafta sonu oynanacak olan maçın Sorgun Belediyespor için önemli olduğunu belirterek, “Bunun yükünü sizler kadar bizler de omuzlarımızda hissediyoruz. Önemli olan maçın skorundan daha çok, futbolun keyif vericiliğidir. Yaptığımız bir sportif faaliyettir ve amacı kazanmaktır. Bizler dostluk ve barış çerçevesinde spor icra eden bir takımız. Sorgun Belediyesi olarak ve şahsım adına yenseniz de yenilseniz de daima sizlerin arkasındayız. Şimdiden başarılar diliyorum. Allah muvaffak etsin” diye konuştu.