Adıyaman merkez ve ilçelerde bulunan 26 okulun bakım ve onarımını Spor Toto Teşkilatı yapacak.

Okulların bakım ve onarım protokolü, Ankara’da Spor Toto Teşkilatı Başkanlığı hizmet binasında Teşkilat Başkanı Mehmet Kasapoğlu ile Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş arasından imzalandı. Gerçekleştirilen protokol imza töreninde AK Parti Grup Başkanvekili ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın’da hazır bulundu.

İmzalanan protokol ile Spor Toto Teşkilatı, Adıyaman Valiliğine 500 bin TL aktararak merkez ve ilçelerdeki okulların bakım ve onarımını üstlenecek.

Protokol imza töreninde konuşan Vali Mahmut Demirtaş, Spor Toto Teşkilatına eğitime yaptığı katkılardan dolayı teşekkür ederek, “Çocuklarımızın daha iyi şartlarda eğitim almalarını sağlamak amacıyla Spor Toto Teşkilatı ilimizde 26 okulun bakım ve onarımını yapacaktır. Eğitim hayatımızın olmazsa olmazıdır. Son iki yılda Adıyaman’da eğitim alanında çok ciddi yatırımlar gerçekleştirildi. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın daha sağlıklı ve modern bir ortamda eğitim almaları büyük önem taşıyor. Spor Toto Teşkilatımızda bu protokolle sadece okullarımızı tadilat ve onarımdan geçirmekle kalmayıp, aynı zamanda ülkemizin geleceğine yatırım yapmıştır. Eğitime yaptığı katkılardan dolayı Spor Toto Teşkilatına teşekkür ediyorum” dedi.