Adıyamanlı Atıcılık Sporcuları aileleriyle birlikte Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş’i makamında ziyaret ederek elde ettikleri başarıyı paylaştı.

Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu tarafından Mersin’de yapılan Havalı Silahlar Türkiye Kupasına 38 ilden 483 sporcunun katılımıyla gerçekleştirildi. Müsabakalarda Havalı tüfek disiplininde Minik Erkekler kategorisinde Ahmet Muhammed Tekdal, birinci oldu. Yıldız Erkekler Kategorisinde Rahmetullah Kemal Ersoy müsabakalarda üçüncülüğü elde etti. Müsabakalara 6 sporcu ile katılım sağladıklarını belirten Müdür Keleş, Mersin’de düzenlenen Havalı silahlar Türkiye Kupasına ilimiz atıcılık sporcularının başarılarından duyduğu memnuniyeti ifade etti. Müdür Keleş, “İlimizde atıcılık sporunun gelişmesi için poligonlarımızda düzenli olarak eğitim alan ve antrenörlerimiz nezaretinde çalışmalarını sürdüren sporcularımızın Mersin’de düzenlenen Havalı Silahlar Türkiye Kupasında elde ettikleri başarılardan dolayı kendilerini ve ailelerini kutluyorum. Zor bir spor dalı olan atıcılıktaki başarılarımız her geçen gün artmakta” dedi.

Müdür Keleş dereceye giren ve madalya kazanan sporcularla birlikte sohbet ederek onlara atkı ve bere hediye ederek hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.