IĞDIR (AA) - Iğdır'da bir kişinin öldüğü baltalı kavgaya karıştığı belirlenen zanlı, tahsilat yapmaya geldiği iş yerinde gözaltına alındı.

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, 12 Ağustos 2014'te Melekli beldesindeki bir gazinoda çıkan ve bir kişinin hayatını kaybetmesi, bir kişinin de yaralanmasıyla sonuçlanan baltalı kavganın ardından kayıplara karışan gazino sahibi Ahmet Y'nin yakalanması için geniş çaplı çalışma başlattı.

Yaklaşık 5 aydır aranan Ahmet Y'ye ait iş yerini takibe alan güvenlik güçleri, şüphelinin gece saatlerinde gazinoya geldiğini belirledi.

Bunun üzerine harekete geçen jandarma ekipleri, Ahmet Y'yi iş yerinde tahsilat yaptığı sırada gözaltına aldı. Sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edilen zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

-Olay

Melekli beldesindeki bir restorana eğlenmeye giden müşteriler ile iş yeri sahipleri arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıkmış, tartışmanın büyümesiyle çıkan kavgada Muhammed Z. başına aldığı balta darbeleriyle olay yerinde hayatını kaybetmiş, Alper P. ağır yaralanmıştı. Olayla ilgili kavgaya karıştıkları belirlenen Bayram Y, Rıdvan Ç, Serhat ve Servet Ç. ise tutuklanmıştı.