Rixos Oteller Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince, Antalya’nın yılbaşı süslemelerinde yetersiz kaldığına ilişkin sözlerine açıklık getirdi.

G20 Zirvesi ön hazırlık toplantısına katılan Rixos Oteller Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun başkanlığında Belek Turizm Yatırımcıları Birliği (BETUYAB) gerçekleştirilen G20 Zirvesi ön hazırlık toplantısına katıldı. Toplantı bitiminde Tamince, Antalya Büyükşehir Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ile bahçede ayaküstü özel bir görüşme yaptı.

"BİR ÇALIŞMA BAŞLATTIK"

Tamince, yılbaşı süslemeleriyle ilgili başlattığı tartışmaya açıklık getirdi. Bir tartışma başlatmayı amaçlamadığını belirten Tamince, "Antalya’nın G20’ye ev sahipliği yapması bizim için önemli. Antalya ne kadar güzel bir şehir olursa o kadar çok insan gelecektir. Aslında ben bir tartışma başlatmak için konuşmamıştım. Amacım bu kadar turist alan bir şehrin daha çok süslenmesi ile ilgiliydi. Sadece yılbaşında değil, kurban ve ramazan bayramlarında da insanlar buraya geliyor. Hatta o kadar büyük ve zıt şeyler yapalım ki dünya basınının ilgisini çeksin. Süslemeler başladı, biz de başlattık bir çalışma. Yılbaşına doğru daha da iyi olacak sanıyorum. Böyle bir olaya vesile olduysam ne mutlu" dedi.

"TÜREL BENİM SEVDİĞİM BİR ARKADAŞIM"

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ile ilgili olarak, "Benim sevdiğim bir arkadaşım. Tanışıklığım yıllar öncesine dayanır. O yüzden buluştuğumuzda birçok konuyu konuşuruz. Bugün de bir araya geldiğimizde Antalya’nın daha fazla PR’ni nasıl yaparız diye konuştuk. Bu şehir her şeyi hak ediyor" ifadelerini kullandı.