ANKARA (AA) - Türkiye Kamu-Sen, Genel Başkanı İsmail Koncuk, "Birlik ve beraberliğimizi bozmayacağız, metanetimizi koruyacağız. Bizim tepkimiz asla birlikte yaşadığımız, aynı acıyla dertlenip aynı sevinçle mutlu olduğumuz, aynı kültürle yoğrulduğumuz kardeşlerimize değil" dedi.

Türkiye Kamu-Sen, "Teröre lanet milli birliğe davet" mitingi düzenledi. Kızılay Güvenpark'taki mitingde, saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından şehitler için Kuran-ı Kerim okunarak dua edildi. 

Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, mitingde yaptığı konuşmada son günlerdeki terör saldırıları sonrası şehit olan asker ve polislere Allah'tan rahmet diledi, ailelerine ve Türk halkına başsağlığı temennisinde bulundu. 

Koncuk, şöyle devam etti:

"Dik duracağız. Birlik ve beraberliğimizi bozmayacağız, metanetimizi koruyacağız. Bizim tepkimiz asla birlikte yaşadığımız, aynı acıyla dertlenip aynı sevinçle mutlu olduğumuz, aynı kültürle yoğrulduğumuz kardeşlerimize değil.

Biz burada, Kürdü, Arabı, Çerkezi, Türkü ile bir ve beraberiz. Tekbir yumruk gibi sımsıkıyız. Biz buradayız, dimdik ayaktayız. Binlerce yıllık birlikteliğimizi bozmayacağız. Kararlıyız."

Miting, Andımız'ın okunmasının ardından sona erdi.