Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Manisa Büyükşehir Belediyesinin ilçelerde hayata geçireceği "Prestij Caddeleri Projesi" öncesinde altyapı dönüşümüne devam ediyor.

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, Turgutlu ilçesinde Prestij Caddeleri Projesi kapsamında yürütülen çalışmaları incelemek üzere ilçeyi ziyaret etti. Aslay, ilk olarak Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin’i makamında ziyaret ederek, ilçede yürütülen çalışmalar hakkında istişarelerde bulundu. Başkan Şirin ile birlikte Ergenekon mahallesindeki çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Şirin, “Mahallelerimizde MASKİ tarafından yürütülen hizmetler ile vatandaşlarımız sağlıklı altyapıya kavuşuyor. Vatandaşlarımızın sağlığı koruma altına alındı. Bizlere her daim destek olan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün ve MASKİ Genel Müdürümüz Sayın Yaşar Coşkun’a teşekkür ediyorum” dedi. MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, daha sonra Akçakmak ve Gaziosmanpaşa caddelerindeki altyapı çalışmalarını mahalle muhtarları ile bir araya gelerek değerlendirdi. Aslay’a, Manisa Büyükşehir Belediyesi Turgutlu Koordinasyon İşleri Şube Müdürü İbrahim Kutar, MASKİ İlçe Şefi Mustafa Arıova ve MASKİ teknik personeli eşlik etti.

“Altyapı dönüşümü devam ediyor”

Turgutlu ilçesinde incelemelerde bulunan MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, Manisa’mızın en ücra noktaları ile şehir merkezine aynı hizmetleri sunduklarını belirtti. Aslay, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün önderliğinde il genelinde olduğu gibi Turgutlu ilçemizde de altyapı dönüşümüne devam ediyoruz. Manisa Büyükşehir Belediyemiz ilçe merkezlerinin görünümüne değer katacak olan Prestij Caddeleri Projesi kapsamında bizlerde MASKİ Genel Müdürlüğü olarak altyapı dönüşümlerini gerçekleştiriyoruz. Turgutlu ilçemizdeki bu proje kapsamında Ergenekon Mahallesi’nde yer alan Fatih Caddesi’ndeki bin 500 metre içme suyu hattımızı yeniledik. Kanalizasyon ve yağmursuyu hattı çalışmalarımız devam ediyor. Akçakmak ve Alankuyu caddelerindeki çalışmalarımız büyük ölçüde tamamlanmak üzere. 2.Çam Sokaktaki çalışmalarımızda başladı. Piyaleoğlu Caddesindeki çalışmamıza da bu hafta içi start vereceğiz. Vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.