23-27 Nisan 2017 tarihlerinde düzenlenen Arabian Travel Market 2017 Fuarı’na Türkiye’den termal turizm alanında hizmet veren Çam Thermal Otel’ de katılıyor.

Dünyanın en önemli gelir kaynaklarından 4. olan turizm sektörü, Türkiye’de de aynı öneme sahip. Türkiye bulunduğu konum itibariyle gerek kültürel gerek doğal her türlü turizm faaliyetlerine ev sahipliği yapan bir ülke. Türkiye’de doğal kaynak sularının zenginliği ve buna bağlı olarak giderek gelişen termal turizm yakın coğrafyasında büyük ilgi görüyor.

Türkiye’nin turizm alanındaki potansiyeline değinen Çam Thermal Spa&Resort Convention Center Hotel Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Oğultürk, ”Katılacağımız fuar Türkiye’de termal turizmin yeri ve getirisi anlamında önem arz ediyor. Arap turistlerin Türkiye’de alternatif ve potansiyel tatil yerleri araması bizleri teşvik eden en önemli etken oldu. Beklentimiz Ortadoğu’daki turist potansiyelini yakalayabilmek ve turizm sektörünü hareketlendirecek çalışmalar yapmak. Öncelikli amacımız termal turizmi tanıtmak ve Türkiye’nin bulunduğu konum dolayısıyla termal turizmdeki zenginliğini anlatabilmek. Sağlık ve doğanın kalbi olan Anadolu’da geniş aileleri rahat ettirebileceğimiz aile konseptimizle Arap turistlerin ilgisini bu yöne çekmeyi istiyoruz. Tabi ki gerçekleştireceğimiz B2B görüşmeler sayesinde iş birliği sağlamak da beklentilerimiz arasında yer alıyor. Günden güne artan incoming sayıları sebebiyle bizler orada bir açığı doldurmayı hedefliyor ve Kızılcahamam’ ın önemli tesisi Çam Hotel ’in bu pazardan aldığı payı büyütmek istiyoruz” dedi.