Türkiye’nin birçok şehri kara kışı yaşarken, Bodrum’da ise yazdan kalma günler yaşanıyor. Sıcak havayı fırsat bilen vatandaşlar sahil kenarlarına akın ediyor.

Turizmin gözde mekanlarından olan Bodrum’da iki gün aralıksız yağan yağmurun ardından açan güneşle birlikte insanlar denizin ve güneşin keyfini çıkardı. Hava sıcaklığının normalin üstünde seyretmesiyle birlikte vatandaşlar doyasıya güneşlendi. Bazı vatandaşlar sahil kenarlarından denizi seyrederken, bazıları ise kitap okuyup güzel havanın tadını çıkardı. Bodrum’da yaşanan sıcak hava ülkenin birçok şehrinde yaşanan soğuk hava, yağmur ve kış, Türkiye’de aynı anda 4 mevsimin yaşandığını gözler önüne serdi. Birçok şehir beyaza bürünürken, Bodrum’da yaşayan vatandaşlar bu aylarda denizin havadan daha sıcak ve keyifli olduğunu belirtti. Erzurum, Van, Sivas ve birçok şehirde kar ve yağmur yağarken, Ege sahillerinde ise güneş yüzünü esirgemiyor. Bunu fırsat bilen yerli ve yabancı turistler Bodrum’da yazdan kalma günler yaşıyor.

Öte yandan, Meteorolojiden edinilen bilgiye göre ise hafta sonuna kadar hava sıcaklığının 19 dereye kadar ulaşacağı öğrenildi.