SİVAS (AA) - Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin, trafik kazasında eşini kaybeden amcası Remzi Bilgin'e taziyede bulundu. 

Bakan Bilgin'i, Sivas Nuri Demirağ Havalimanı'nda Vali Alim Barut, Belediye Başkanı Sami Aydın ve diğer yetkililer karşıladı. 

Buradan kentte bu sabah meydana gelen trafik kazasında yaralanan ve kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren amcasının eşi Rabia Bilgin'in (65) Kadıburhanettin Mahallesi'ndeki evine geçen Bilgin, aynı kazada yaralanan amcası Remzi Bilgin'e (65) başsağlığı diledi. 

Rabia Bilgin'in cenazesinin yarın Ulucami'de öğlen vakti kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verileceği, Bakan Bilgin'in de cenaze törenine katılacağı öğrenildi.

Remzi Bilgin yönetimindeki 58 FP 065 plakalı otomobil, bugün, Sivas-Kayseri karayolunun Taşlıdere mevkisinde devrilmiş, kazada Bilgin ile eşi Rabia Bilgin yaralanmıştı. Rabia Bilgin, kaldırıldığı Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesinde müdahaleye rağmen kurtarılamamış, Remzi Bilgin ise tedavisinin ardından taburcu edilmişti.