Nişantaşı’nın en ünlü ve en eski medikal estetik merkezi Bliss Özel Maçka Polikliniği, 10. yılını kutladı.

Nişantaşı’nda bulunan Bliss Maçka Polikliniği birbirinden değerli konukları ağırladı. Organizasyona; sanat ve cemiyet hayatının önde gelen isimlerinden şarkıcı Burcu Güneş, Tuğba Özerk, Manken Elif Ece Uzun, Oyuncu ve Sunucu, Astrolog Hande Kazanova, Damat Tween Sahibi Süleyman Orakçıoğlu, besteci Şebnem Sungur, Mehmet Ali Bal, Yönetmen Murat Uygur, Rossi Barbarossa, Ayşegül Mermer, Ceren Akdağ, Demet Karal ve Ezo katılanlar arasında yer aldı.

Etik ve estetik duruşundan ödün vermeyen geçen yıllar içinde “sağlıklı” estetik alanında gerçekleşen en son tıbbi gelişmeleri yakından takip ederek hizmet vermeyi amaçlayan Bliss Maçka Polikliniği’nin sahibi Medikal Estetik Hekimi Dr. Enis Keskin, 10. yıl pastasını, Bliss ile yolu kesişen davetlilerle beraber keserken “Bu özel günümüzü siz kıymetli dostlarımızla paylaşmaktan onur ve mutluluk duyuyorum’’ dedi.

Ayrıca kutlamada dünyaca ünlü top modellerin Makyözü Ellis Faas markasının ürünlerinin de artık Bliss bünyesinde olduğu duyuruldu.

Medikal Estetik alanında “sağlıklı güzelleşme” konusunda taviz vermeden geçen 10 yılı geride bırakan Bliss Maçka Polikliniği, davetlilere verilen küçük hediyelerle geceyi noktaladı.