Üsküdar Belediyesi, engelli araçları için engelli aracı şarj istasyonu kurdu. Üsküdar Meydanı’na kurulan şarj istasyonunun açılışına katılan Üsküdar Belediye Başkanı Türkmen, “Bu istasyonlardan Üsküdar’ın birçok noktasına kurcağız” dedi.

Üsküdar Belediyesi tarafından Üsküdar Meydanı’nda Marmaray’ın girişine engelli aracı şarj istasyonu kuruldu. İstasyon Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen tarafından açılırken, vatandaşlar da açılışa büyük ilgi gösterdi. Burada engelli vatandaşlarla sohbet eden Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, şarj istasyonundan engelli vatandaşların araçlarına bağlantı yaparak, ‘Hayırlı Olsun’ temennisinde bulundu. Türkmen, “Bu istasyonlardan daha çok yapacağız. Altunizade’ye yapacağız. Bazı mahallelerimize yapacağız. Üsküdar’mızın ulaşımı en kolay yeri olan Marmaray’ın girişine yaptık. Ama bu istasyonlardan Üsküdar’ın birçok noktasına kuracağız” dedi.

Aracını şarj eden Tevfik Ender Tarhan, “Emekliyim son dört seneden beri bu haldeyim. Belediyemiz böyle bir hizmet verdi. Çok güzel. Daha önce de bir tane açılmıştı ama bu daha güzel” şeklinde konuştu.

Açılışa katılan engelli vatandaşlar yapılan hizmetten duydukları memnuniyeti dile getirdiler.