Küçükçekmece’de düzenlenen Usta Performanslar’ programının bu ay ki konuğu Türk pop müziğin usta ismi Erol Evgin’in oğlu Murat Evgin oldu.

Küçükçekmece Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Burcu Karadağ ile Usta Performanslar’ programının bu ay konuğu Türk pop müziğin usta ismi Erol Evgin’in oğlu Murat Evgin oldu. Dizi müziklerinin en başarılı isimlerinden biri olan Murat Evgin, dizi müziklerinin yapım süreci ile ilgili deneyimlerini katılımcılarla paylaştı. Programa Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Kuzugüden de katıldı. Afrin şehitlerinin de anıldığı programda Murat Evgin kendi bestesi olan ‘Şehit’ isimli eserini icra etti.

“Arka Sokaklar dizisinin başarısının sırrı samimiyet”

Programda ikili gitar ve ney performanslarıyla müzik ziyafeti sundu. 12 yıldır izleyiciyle buluşan Arka Sokaklar dizisinin müziklerini yapan Murat Evgin, dizinin başarılı olmasının sırrının samimiyet olduğunu ifade ederek, “ Çok samimi bir dizi. Cilalı bir imajı olan, makyajlı bir dizi değil. Üçüncü sayfa haberlerini konu alan bir dizi. Karakterler bizden. İmajlı veya cilalı bir hali yok. Türk polisi ve ailesini olduğu gibi içten anlatıyor. Bir nesil o diziyle büyüdü diyebiliriz” diye konuştu.

Burcu Karadağ’ın ney ile eşlik ettiği Murat Evgin, sevilen bestelerini Küçükçekmeceliler için icra etti. Program sonunda Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Kuzugüden, konuklara teşekkür ederek çiçek takdim etti.