Bilgisayar oyunu kültüründe uzmanlaşan marka Musterbrand, ödüllü World of Tanks çevrimiçi oyunundan ilham alarak ürettiği ceketler, trikolar, şapkalar ve aksesuarları oyun severlerle buluşturuyor.

Musterbrand, ödüllü World of Tanks çevrimiçi oyunundan ilham alarak ürettiği ürünleri özel ön satış indirimiyle oyun severlerle buluşturuyor. Zeytin yeşili “Tank Commander” ve haki renkli “Tank Gunner” ceketler, düz kesimleri ve dışarıdan dikili fermuarlarıyla, tasarımlarında tarihi tankçı üniformalarından izler taşıyor. Çok özel kahverengi hakiki deri ceket Front ise yalnızca çok sınırlı sayıda satışa sunuluyor.

Kontrast turuncu biyeli, füme renkli triko kazak Duty, daha uzun sürecek harekatlarda sırt çantasına dönüştürülebilen mum kaplama seyahat çantası Loader da diğer dikkat çeken tasarımlar. Commander Belt ve Sovyet tarzı kalpak Ushanka da tasarımlar arasında tamamlayıcı ürünler olarak yer alıyor.

Yüksek kalitede üretilen ürünlerin çoğu rütbe ve bölük sistemi kullanılarak kişiselleştirilip size özel hale getirilebiliyor. Oyun gruplarının ve farklı rütbelerin sembollerini taşıyan yama serisi de, koleksiyondan seçilen ürünlerin özel apoletlerine takılabiliyor.