Yozgat Çamlık Restoran’da gerçekleşen Konfederasyon ve Yurt Eğitim Sendikası’nın 3’üncü Olağan Genel Kurulu, koronavirüs tedbirlerine uygun şekilde gerçekleştirildi. Gerçekleşen kongrede Karaman Aile Çalışma ve Sosyal Politikalar’da Sosyolog olarak görev yapan Özlem Özcan, Sendikaları Konfederasyonu Eğitim ve Sosyal İşler Başkanı olarak seçildi.

Özcan, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada ise; “Çok şükür ki; Yurt Sendikaları Konfederasyonumuzun ve Yurt Eğitim Sendikamızın; 08-09 2020 Ağustos tarihlerinde Yozgat Çamlık Restoranda gerçekleştirdiği; 3. olağan genel kurul teşekkülünü sorunsuz bir şekilde gerçekleştirmiş bulunmaktayız. Birlik ve beraberlik içinde genel kurul toplantılarımızın gerçekleşmesinde emeği geçen başta sayın genel başkanlarımız ve genel yöneticilerimiz olmak üzere; Türkiye’nin dört bir yanından gelerek genel kurullarımıza katılım sağlayan ve YURT sendikamızın gücüne güç katan il başkanlarımıza ve çok kıymetli Delegasyona ve her bir üyemize sonsuz kere teşekkür ediyoruz. Yurt Sendikaları ailesi olarak bizler yöneticisinden çok kıymetli her bir üyemize kadar aynı dik duruşlu, samimiyetimizi koruyarak kardeşlik ve dostluk ruhu içinde birlikte güçlüyüz” dedi.

“YURTSENDİKALARI SİZİN SENDİKANIZ”

Özcan, konuşmasının devamında ise; Sahiplenmişliğin içinde bu kutlu yolda hizmet üretmeye önce Allah'ın izni sonra da tüm kamu çalışanlarımızın desteği ile bıkmadan amaçlı ve vizyonlu şekilde devam edeceğiz. Tek Rakibimiz, Yine Biz; Birlik ve beraberliği içinde adeta hizmet ve samimiyet yarışı içinde gecen yeni genel kurul teşekkülünün öncelikli olarak vatanımıza, milletimize, devletimize ve tüm yurt sendikaları konfederesyonumuzun tüm hizmet kollarında canla, başla görev yapan her bir demeğe, üye ve çalışanlarımıza hayırlı olsun.

Tüm kamu çalışanlarımızı bu büyük aileye davet ediyoruz. Gel, gel, ne olursan ol yine gel. Bizim  sendikamız ümitsizlik sendikası  değildir. Yüz kere sendika değiştirmiş olsan da yine gel. Yurt Sendikaları Konfederesyonu olarak tüm kamu çalışanlarına kucak açıyoruz. Bugün Samimiyet noktasında tüm Yurt Sendikaları ailemize sığınak olan Konfederesyon Genel  Başkanımız Hakan Çeliksoy beye, kendi Yurt Sağlık Sen Genel Başkanımız İrfan Yiğit bey  başta olmak üzere diğer kollardaki tüm genel başkanlarımıza ve Genel Yöneticilerimiz teşekkürü bir  borç biliyoruz. Sağ olsunlar ve hizmet yarışında hep var olsun” ifadelerine yer verdi.

Karaman YURTSEN İl Başkanı Bekir Bayır ise, il temsilcisi olarak yeni görevine başlayan Özel Özcan’a tüm sendika üyeleri adına başarılar diledi.