Türkiye’nin en büyük online pet ürünleri sitesi petburada.com, müşterilerine özel 2015 Petburada takvimi hediye edecek.

2015 pet burada takviminin yıldızları bu yıl evcil hayvan sahiplerinin göndereceği resimlerle oluşturulacak, Facebook sayfasına yollanan resimlerden seçilecek takvim güzelleri bir yıl boyunca bir çok ofisi ve evi renklendirecek.

Takvim sayfalarında yer almak isteyen evcil hayvan sahibinin yapması gereken tek şey [email protected] adresine mail atmak, resimlerin baskıya uygun olması, farklı yerden alınmamış olması en önemli kriter.

Sektörün büyüyen firması Petburada.com ve sektör hakkında açıklamalarda bulunan firma Genel Müdürü Bülent Dölen, insanların evlerinden çıkmadan evcil hayvanlarının ihtiyaçlarını e-ticaret yöntemiyle internet üzerinden karşılayabildiklerini belirterek, “2008 yılında e-ticaretin Türkiye’ye girmesiyle online satışlara başladık ve şuanda Türkiye’de sektörün lider firması konumuna geldik. Petburada.com yerli üretici ile ithalatçıların evcil hayvan ürünlerini nihai tüketicilere ulaştırılmasında güvenilir bir kanal görevi görüyor. Aylık sipariş adedimiz 5-6 bin civarında devam ediyor, bunun karşılığında ise 25-30 bin adet ürün göndermekteyiz. Pet sektörü gün geçtikçe büyümeye devam ediyor, bizde bu büyüme doğrultusunda yatırımlarımıza devam ediyoruz” dedi.