SİVAS (AA) - Spor Toto Süper Lig'e kötü başlayan ve geride kalan haftalarda galibiyet sevinci yaşayamayan Medicana Sivasspor, yarın deplasmanda Kasımpaşa ile oynayacağı maçta şanssızlığını kırmak istiyor. 

Ligde geride kalan haftalarda Galatasaray, Osmanlıspor, Çaykur Rizespor, Torku Konyaspor, Antalyaspor ve Mersin İdmanyurdu ile berabere kalan ve Eskişehirspor'a mağlup olan kırmızı-beyazlı ekip, galibiyete hasret kaldı. 

Ligde son olarak geçen sezonun 29. haftasında, 4 Mayıs'ta Kayseri Erciyesspor'u deplasmanda 3-2 mağlup eden Sivasspor, bu maçın ardından çıktığı 12 lig müsabakasında da galibiyet yüzü görmedi. Medicana Sivasspor haftaya 6 puanla 15. sırada girdi.

Teknik direktör Sergen Yalçın yönetiminde bu sezon deplasmanda 3 karşılaşmaya çıkan Sivas temsilcisi bu maçlardan birinden mağlubiyetle, ikisinden ise beraberlikle sahadan ayrıldı.

Medicana Sivasspor'da Kasımpaşa maçı öncesinde orta saha oyuncusu Yekta Kurtuluş'un sakatlığı bulunuyor. 

Rıza Çalımbay yönetimindeki Kasımpaşa ise lige iyi bir başlangıç yaptı. Geride kalan maçlarda 3 galibiyet ve ikişer beraberlikle yenilgi alan lacivert-beyazlılar haftaya 11 puanla 6. sırada girdi.

Ligin 8. haftasında Kasımpaşa-Medicana Sivasspor maçı, yarın saat 13.30'da Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'nda oynanacak. Karşılaşmayı hakem Bülent Birincioğlu yönetecek.