ÇANKIRI (AA) - Yıldız Bayan Boks Milli Takımı, Çankırı'daki İsmail Özdemir Huzurevi'ni ziyaret etti.

Tayvan'da mayıs ayında yapılacak dünya şampiyonası için hazırlıklarını sürdüren sporcular, huzurevinde yaşlılarla sohbet etti, onların hayır dualarını aldı.

Milli Takım sorumlu antrenörü Ahmet Çınar, gazetecilere yaptığı açıklamada, dünya şampiyonası hazırlıklarının tüm hızıyla devam ettiğini belirtti.

Sporcuların sosyal anlamda da gelişimlerine katkı sağlamak istediklerini ifade eden Çınar, "Bizler çocuklarımızı sportif anlamda hazırlarken onların sosyal anlamda da gelişmesine katkı sağlamak istiyoruz. Bu çerçevede huzurevi ziyaretinde bulunduk" dedi.

Ahmet Çınar, şampiyona öncesinde bu ziyaretin önemli olduğunu vurgulayarak, şöyle konuştu:

"Milli Takım sporcularımızı yaşlılarımızın yanına getirerek dünya şampiyonası öncesi onların hayır duasını almasını istedik. Milli sporcularımız yaşlılarımızın hayır dualarını aldı, çok mutlu oldular. Bunun gençlerin motivasyonu acısından olumlu olduğunu düşünüyorum. Kızlarımız buradaki ortamı görünce duygulu anlar yaşadılar ve hepsi gözyaşlarına boğuldu. Yaşlılarımızın hepsi bizden madalya bekliyor. Dönüşte de madalyalarla gelmemizi bekliyorlar. Madalya alan sporcularımızla dönüşte tekrar buraya gelip onların elini öpmek istiyoruz."