SİVAS (AA) - Yıldız Dağı Kış Sporları Turizm Merkezi, çeşitli organizasyonlara ev sahipliği yapmaya başladı.

Sivas İl Özel İdaresinden yapılan açıklamada, Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı Bem-Bir-Sen Sivas Şubesine üye Sivas İl Özel İdaresi ve Sivas Belediyesi çalışanlarının, Yıldız Dağı Kış Sporları Turizm Merkezinde bir araya geldiği ifade edildi.

Yaklaşık 250 kişinin katıldığı programda ilk olarak sendikanın faaliyetleri ele alındı. Üyeler daha sonra kayak ve kızakla kaymanın keyfini yaşadı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Sivas Özel İdare Genel Sekreteri Salih Ayhan, kente katkı sağlayan tesislerin büyük organizasyonlara ev sahipliği yapılabilecek şekilde inşa edildiğini vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Sivil toplum örgütlerinin, kamu kurum ve kuruluşlarının Sivas'ın marka değeri Yıldız Dağı'na sahip çıkması gerekiyor. Allah birliğimizi, beraberliğimizi daim etsin. Sivas'ın sosyal hayatına ve istihdamına katkı sunmak bizim asli vazifemiz ama aynı zamanda biraz rahatlamak, deşarj olmak, eğlenmek ve ailemizle zaman geçirmek de hayatımızın bir parçası. Bu tip programların artarak devam etmesini istiyorum. Sivas İl Özel İdaresi olarak da her zaman personelimizin yanında olduğumuzu söylüyorum. Aynı zamanda kardeş kurumumuz aynı amaca hizmet ettiğimiz belediyelerimizle Sivas'a hizmet etmeye devam ediyoruz."

Bem-Bir-Sen Sivas Şube Başkanı Mustafa Pakoğlu ise düzenledikleri Yıldız Dağı buluşması programını her yıl yapmayı planladıklarını belirterek katılan herkese teşekkür etti.