SiVAS (AA) - Sivas'ta bir süredir kanser tedavisi gören ve görev yaptığı hastanede hayatını kaybeden Yrd. Doç. Dr. İbrahim Serhat İçağasıoğlu için tören düzenlendi. 

Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi İç Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. İbrahim Serhat İçağasıoğlu (64), dün kanser tedavisi gördüğü hastanenin yoğun bakım servisinde hayatını kaybetti. 

İçağasıoğlu için başhekimlik binası önünde tören düzenlendi. CÜ Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık, törende yaptığı konuşmada, hastanenin değerli bir doktorunu kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını belirterek, "Doktorumuzun hastanemize ve Sivasımıza yıllarca hizmetleri oldu. Hekim olarak herkesin beğenisini, kalbini kazanmış, beyefendi, nazik, çalışkan ve duruşuyla örnek olmuş bir insandı. Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Hepimizin başı sağ olsun" dedi. 

CÜ Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Pediatri Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Dilara İçağasıoğlu, eşinin bayrağa sarılı tabutuna sarılarak gözyaşı döktü.

Törene, İçağasıoğlu'nun ailesi, hastanenin Başhekimi Prof. Dr. Gökhan Gökçe, doktorlar, sağlık çalışanları ile akademisyenler katıldı. 

İçağasıoğlu'nun cenazesinin yarın Ankara'da toprağa verileceği öğrenildi.