Türkiye Ziraat Odaları Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, Kastamonu’nun Daday ilçesine ziyaret etti.

Taşköprü’de yeni yapılan Ziraat Odası binasının açılışı için Kastamonu’ya gelen Türkiye Ziraat Odası Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, ziyaret kapsamında Daday’ı ziyaret etti. Daday Ziraat Odası Başkanı M.Levent Uğuzbalaban’ın daveti üzerine Yönetim Kurulu Üyeleri Hasan Kozoğlu, Aslan Soydan ve 13 ilçe oda başkanları ve yönetim kurulu üyeleri ile Daday’a gelen Bayraktar, Ziraat Odası Başkanı M.Levent Uğuzbalaban ve yönetimi tarafından ilçede karşılandı. Daday Ziraat Odası Başkanlığını ziyaret eden Bayraktar, burada çiftçilerle bir süre sohbet etti.

Daha sonra bazı tesisler ve tarım alanlarında incelemelerde bulunan Bayraktar, ardından Daday Ziraat Odası Başkanı Uğuzbalaban’ın verdiği akşam yemeğine katıldı. Daday’ın gezip görülmesi gereken yerlerden biri olduğunu ve bu güzellikleri Ankara’da herkese anlatacağını söyleyen Bayraktar, kendisini çok güzel ağırlayan ve dostluğuna önem verdiği M. Levent Uğuzbalaban ile yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

Daday Ziraat Odası Başkanı Uğuzbalaban ise Genel Başkan Şemsi Bayraktar’ı misafir etmekten dolayı onur ve mutluluk duyduğunu dile getirerek teşekkür etti.