Bulancak Belediyesi hizmet kalitesini arttırmak ve vatandaşın memnuniyetini öğrenmek için anket çalışması yaptı.

Son olarak Hükümet caddesi üzerinde baskı beton ve kaldırım çalışması yaparak modern bir görünüm kazandıran Bulancak Belediyesi caddenin trafiğe açılması öncesinde halktan gelen ilgiyi bir anketle vatandaşa sordu.

Konu hakkında açıklama yapan Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, “Öncelikle caddemiz tüm ilçe halkımıza hayırlı olsun. Bulancak’ın her tarafına yapacağımız örnek caddemiz ortaya çıktı. Şimdi Hükümet caddemize bağlanan arar sokaklarımızı yapıyoruz. İlerleyen günlerde Şemsettin caddesinin 15 Temmuz caddesine bağlanan kuzey bölgesini de yapacağız” dedi.

Hükümet caddesinin trafiğe kapatılmasına ilişkin kendisine gelen taleplere cevap veren Yakar, “Biz caddemizi halkımızın hizmetine sunduk. Bugünlerde caddenin trafiğe kapanıp yaya trafiğine açılmasıyla ilgili ciddi bir talep var. Bundan sonra kararı halkımız kendisi verecektir. Çağrı ve taleplere sessiz kalmadık ve sosyal medya ve web sayfamız üzerinden bir anket yayınladık. Demokrasi gereği anket sonucuna göre hareket edeceğiz. Vatandaşlarımız ’anket.bulancak.bel.tr’ üzerinden ankete katılarak tercihini seçebilir. Caddenin trafiğe kapatılması durumunda alternatif trafik akışı Şemsettin caddesi, Uğur Mumcu caddesi ve Ünlü sokak üzerinden Acısu caddesine trafiği sağlatabiliriz” ifadelerini kullandı.

Sahile yapılan dev otopark projesinin 150 araçlık ilk etabı hakkında müjde veren Başkan Yakar, şöyle devam etti:

“Geçen yıl Mayıs ayı sonunda ilk kazmasını vurduğumuz otopark projemizin ilk etabını daha bir yıl olmadan tamamladık inşallah. Şu anda son düzenlemeler gerçekleştiriliyor. Öyle tahmin ediyorum ki birkaç hafta içinde halkımızın hizmetine sunacağız. Şimdiden hayırlı olsun.”